ViP-arrangementEén Dag Terschelling Uitgevist!

ViP ARRANGEMENT – Eén Dag Terschelling Uitgevist!

Voor € 150,- pp bieden we U een prachtige dag Terschelling …

U gaat op eigen gelegenheid naar Harlingen, parkeert daar uw auto en boekt zelf uw overtocht per veerboot of snelboot bij Rederij Doeksen, op de tijd die U het beste uitkomt. U geniet overdag van Terschelling (waar U misschien nog een voorstelling van Oerol meepikt). Om 18.15u gaat U bij ons aan boord van de ‘historische zeiltjalk ‘Bruinvisch’ en u dineert mee, inclusief sappen en wijnen of bieren naar keuze. Als het diner genuttigd is en de zon onder gaat en de Bruinvisch het anker licht om naar het eiland terug te varen, komt ‘De Bazuin’ langszij. Guido, de kapitein van deze snelle watertaxi brengt U terug naar Harlingen waar u ongeveer 22.45u aan land zult gaan bij de SAS-brug in het centrum. Het aanbod geldt van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 juni.

Dit aanbod van Bistro Bruinvisch voor een afvaart, een diner aan boord inclusief dranken, met snelle watertaxi terug over het wad bij zonsondergang is geldig voor 2 of meer personen. Interesse? Bel of mail ons voor nadere afstemming. Vroegboekers bieden wij gratis parkeren nabij de SAS-brug aan.

Een ViP Arrangement lijkt prijzig, maar U bespaart zich de kosten van een overnachting op het eiland (dat vrijwel volledig volgeboekt is tijdens Oerol), extra parkeerkosten in Harlingen, de kosten van het veer terug de volgende dag en natuurlijk veel tijd. Indien vier of meer personen op dezelfde dag een ViP Arrangement boeken, daalt de prijs, want dan zijn er meer mensen die de (hoge) kosten van de watertaxi delen. Voor overleg over details en advies over bijvoorbeeld de heenreis neemt U  a.u.b. contact met ons op. Wij kunnen alternatieven met U doornemen. ViP Arrangement is incl. dranken.

Op woensdag en zaterdag vaart er een watertaxi waar al voor ingetekend is. U kunt aansluiten.
Dit leidt tot veel lagere kosten dan € 150 voor het ViP arrangement. Voor meer informatie bellen met 06.10349458.