Ons blog Laatste ontwikkelingen

Ons blog

Welkom aan boord in 2019

Beste vrienden,

Vanaf nu kunnen jullie reserveren via de website, of bellen met speciale wensen en vragen. We hebben een vroegboekkorting van 7,50 per bestelling. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid in de haven van West-Terschelling te overnachten aan boord van een tweede schip. We bereiden daar de maaltijden voor en er zijn een tiental luxehutten met 20 bedden beschikbaar, in combinatie met een diner. Door Oerol is Terschelling nu al overboekt, maar wij hebben vast nog een plekje aan boord voor een overnachting inclusief scheepsontbijt. Voor maatwerk, neem snel contact op, de belangstelling is groot.

 

Het menu wordt dit jaar vrijwel geheel vernieuwd, we zijn er druk mee bezig. Van vrijdag 14 t/m dinsdag 18 juni varen we ook uit voor een viergangen lunch ... We varen - als het even kan onder zeil - de Bruinvisch en Eendracht heen en weer van Harlingen naar Terschelling - leuk als vrienden meevaren - boek snel, het aantal plaatsen is beperkt.

Peter & Robert & Sven

Hier ligt de 'Bruinvisch'

vanaf 14 juni aan de kade tegenover duikteam Ecuador. Eerste steiger bruine vloot komende van Midsland. Smalle steiger met wit hekje. Loop de steiger met het witte hekje op, langs de ‘Ursus' van duikersvereniging Ecuado. Waar de steiger naar links knikt ligt de ‘Bruinvisch' aan je rechterhand.

Subscribe to this RSS feed