Reserveren

HIERONDER KUN JE DINERS EN LUNCHES BOEKEN OP DE BRUINVISCH (ONZE BISTRO) EN OVERNACHTINGEN IN DE HAVEN VAN WEST-TERSCHELLING AAN BOORD VAN DE EENDRACHT (ONS KOOKSCHIP) OF ANDERE SLAAPSCHEPEN. OVERNACHTING(EN) KUN JE VIA DE SITE ALLEEN IN COMBINATIE MET DINER BOEKEN.
WE SERVEREN VEGETARISCHE EN VEGANISTISCHE GERECHTEN, STRIKTE VEGAN VARIANTEN ZIJN MOGELIJK.
INDIEN JE EEN BIJZONDER DIEET HEBT, GRAAG VERMELDEN.

[LEES VERDER ONDER DE KNOPPEN VOOR MEER TOELICHTING] 

RESERVEER NU

 

VOOR VROEGBOEKKORTING IS HET SLIM OM PER PERSOON TE BOEKEN.
MOCHT HET NIET LUKKEN, MELDT HET, DAN KRIJG JE ALSNOG EXTRA KORTING OP DRANK.
WIJ VINDEN HET FIJN ALS U VROEG BOEKT!!

 

Diners en lunches
Via deze website kun je lunches en diners boeken. We vragen alle gasten vooruit voor diner of lunch te betalen. We varen de haven uit en kunnen dan geen andere gasten meer aan boord verwelkomen als er mensen met reserveringen niet verschijnen. Je voldoet de som voor de maaltijd, inclusief welkomstdrankje, brood en water, koffie en thee. Aan boord kun je uit onze selecties sappen, bieren en de wijnen van onze wijnkaart bestellen en dit bij vertrek afrekenen met cash of pin.

Overnachting(en)
Vanwege het festival op Terschelling is het eiland vrijwel volledig volgeboekt. Dat maakt het mogelijk lastig ons evenement bij te wonen als je niet al op het eiland verblijft. Overnachtingen kun je echter nog wel bij ons boeken. Naast de “Bruinvisch” waarin het restaurant is ingericht, beschikken wij over een schip in de haven waar culinaire voorbereidingen plaatsvinden. Op deze fraaie tjalk “Eendracht” zijn ook een twintigtal bedden beschikbaar voor onze gasten. Het zijn luxehutten met fonteintje en er zijn toiletten en douches aan boord. De overnachtingen zijn inclusief uitgebreid scheepsontbijt aan boord van de Eendracht. We hebben diverse tweepersoonshutten en twee drie/vierpersoonshutten. De boekingen gaan uit van twee personen per hut. Voor andere wensen, zie maatwerk …
Bij het boeken van de overnachtingen via de site zijn er twee opties, diners met één of twee nachten: [1] Diner plus de nacht daarna, of [2] Diner met de nacht ervoor en de nacht erna.
Mocht U een lunch met overnachting(en) willen combineren, of meer dan twee nachten willen verblijven, of met meer dan twee personen een hut boeken, dan kun je beter bellen of mailen voor maatwerk.

Zeetaxi en ViP arrangement
Voor gasten met weinig tijd bestaat de optie van een zeetaxi die na het diner (bij zonsondergang) vanaf de Bruinvisch op ’t Wad naar Harlingen vaart. Deze speedboot komt ruim voor middernacht aan in Harlingen en men kan dan bijvoorbeeld nog voor één uur terug zijn in Amsterdam e.o.
Deelnemers regelen zelf op eigen kosten en eigen tijd de heentocht per veerboot of sneldienst naar Terschelling en parkeren is gratis in de Zuiderhaven van Harlingen op basis van kenteken. Kom om 18.00 uur aan boord voor het diner, inclusief sappen en/of wijnarrangement. De zeetaxi pikt dan de deelnemers daarna op ’t Wad op voor een spectaculaire rit in de schemering naar Harlingen Haven.
De zeetaxi is op sommige dagen los bij te boeken (zie maatwerk), zowel heen als terug.

Meevaren met de tjalken
Op woensdag 12 juni zeilen de Bruinvisch en de Eendracht heen via Vlieland naar Terschelling.
Op woensdag 19 juni vaart de Eendracht terug van West-Terschelling naar Harlingen.
Op zondag 23 juni zeilt de Bruinvsich terug van West-Terschelling naar Harlingen.
Tegen een bescheiden vergoeding (overtocht) kunt u boeken voor meevaren, inclusief eten en drinken, vele malen avontuurlijker en meer natuurbeleving dan op de veerpont of in de snelboot van Doeksen.

Maatwerk

Bij boekingen voor groepen (meer dan zes personen), verzoeken en ideeën die niet op deze website voorhanden zijn, gelieve te bellen of mailen voor maatwerk voor zover mogelijk en beschikbaar.


Voor vragen kunt u altijd contact opnemen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06 1034 9458

 

LocationContact us right now!

Contact Form

Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lobortis dictum elit eu placerat. Nullam vel pellentesque tortor, nec ornare enim. Phasellus lobortis dictum elit.

Address

Steak House
Your Street Address, Code 123456
City 00-000, USA

Locate Us