ViP-arrangementEén Dag Terschelling Uitgevist!

In 2020 liggen we weer bij Terschelling op het Wad. Hou de websites in de gaten voor de data.


Ook dan bieden we weer:

ViP ARRANGEMENT – Eén Dag Terschelling Uitgevist!

Voor € 111,- pp bieden we U een prachtige dag Terschelling …

U gaat op eigen gelegenheid naar Harlingen, parkeert daar uw auto (gratis op basis van kenteken in de Zuiderhaven) en boekt zelf uw overtocht per veerboot of snelboot bij Rederij Doeksen, op de tijd die U het beste uitkomt. U geniet overdag van Terschelling (waar U misschien nog een voorstelling van Oerol meepikt). Om 18.00 uur gaat U bij ons aan boord van de historische zeiltjalk ‘Bruinvisch’ en u dineert mee, inclusief sappen en wijnen of bieren naar keuze. Als het diner genuttigd is en de zon in zee zakt en de Bruinvisch het anker gaat lichten om naar het eiland terug te varen, komt ‘De Bazuin’ of de 'Stormloper' langszij. Guido, de kapitein van deze snelle watertaxi's brengt U terug naar Harlingen waar u ongeveer 23.30 uur aan land zult gaan bij de SAS-brug in het centrum, nabij de Zuiderhaven. Dit betekent dat men rond één uur weer in bijvoorbeeld Amsterdam kan zijn.

Dit aanbod van Uitgevist voor een waddenvaart, een diner aan boord inclusief dranken, met snelle watertaxi terug over de Waddenzee bij zonsondergang is geldig voor 2 of meer personen en onder voorbehoud van voldoende belangstelling. Interesse? Vragen? Bel of mail ons voor nadere afstemming. 

Een ViP Arrangement lijkt prijzig, maar U bespaart zich veel tijd natuurlijk en de kosten van een overnachting op het eiland (dat vrijwel volledig volgeboekt is tijdens Oerol). Ook vermijd U parkeergeld in Harlingen en kosten van het veer terug de volgende dag.

Het ViP Arrangement is inclusief vrije keuze van (non)alcoholische dranken.

Op sommige dagen is het ook mogelijk tegen betaling los mee te varen met de watertaxi heen of weer. Bel: 06.10349458.

 

Op dit moment zijn op de volgende tijden stoelen beschikbaar op een taxi:

vrijdag 14 juni - 14.00 u Harlingen > 14.45 u Terschelling [nog 5 plaatsen]

vrijdag 21 juni - 21.45 u Harlingen > 22.30 u Bruinvisch op 't Wad [nog enkele plaatsen]

{onder voorbehoud van wijziging en beschikbaarheid}