Ons blog Laatste ontwikkelingen

Ons blog

Hier ligt de 'Bruinvisch'

Vanaf 15 juni ligt 'De Bruinvisch' aan het vinketouw - het is de eerste boot die je ziet bij het binnenvaren van de haven. Het is de eerste stijger vanaf de veerpont, bij de 'zeehondentochten' Loop op de steiger naar rechts, de ‘Bruinvisch' aan je linkerhand, er liggen 2 boten tussen de stijger en 'De Bruinvisch'.

Welkom aan boord in 2019

Beste vrienden,

We gaan er voor: Uitgevist nummer twee, midden juni, vanuit de haven van West-Terschelling: Verrukkelijke Vegetarische Variaties op visklassiekers aan boord van de Bruinvisch, voor anker op 't Wad - 'Modern Marien Menu' ... Uitgevist 2019 gaat nu vol in de publiciteit! Dobberende diners en op sommige dagen lekkere lunches op 't Wad, van donderdag 13 t/m zaterdag 22 juni - tegelijk met Oerol op 't eiland. En ... dit jaar kun je bij ons overnachten!

Vanaf nu kunnen jullie reserveren via de website, of bellen met speciale wensen en vragen. We hebben als je niet te lang wacht met boeken een vroegboekkorting van €7,50 per bestelling. Diners kosten €57 (vroegboeker €49,50) en lunches €44 (vroegboeker €36,50). Het leefruim van de historische zeiltjalk Bruinvisch richten we in als knus restaurant met twee lange tafels. We dienen daar de uitgeviste maaltijden op. Als het even kan serveren we amuses bovendeks als we voor anker op 't Wad 'bij de zeehondjes' liggen. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid in de haven van West-Terschelling te overnachten aan boord van een tweede schip, de Eendracht. We bereiden daar de maaltijden voor en er zijn een tiental luxehutten met ruim 20 bedden beschikbaar, in combinatie met een diner. Door Oerol is Terschelling nu al overboekt, maar wij hebben vast nog een plekje aan boord voor een overnachting inclusief scheepsontbijt. Voor maatwerk, neem snel contact op, de belangstelling is groot. Het laatste weekend hebben we al aardig wat geboekt, de eerste week is er nog alle ruimte.

Het menu wordt dit jaar vrijwel geheel vernieuwd, we zijn er druk mee bezig. Tien dagen lang, van donderdag 13 t/m zaterdag 22 juni, serveren we een zesgangendiner ... Van vrijdag 14 t/m dinsdag 18 juni varen we ook uit voor een viergangen lunch ...

We varen - als het even kan onder zeil - de Bruinvisch en Eendracht heen en weer van Harlingen naar Terschelling - leuk als vrienden meevaren - bekijk de site en boek snel, het aantal plaatsen is beperkt.

Peter & Robert & Sven

Voor verdere info, bel of mail even met een van ons ...

P.S. Onder het kopje POP-UPS op de website vindt je ook informatie over proefpresentaties in Vollin (10 mei, Culemborg) en Mediamatic (12 mei, Amsterdam).

Subscribe to this RSS feed