Reserveren

HIERONDER KUN JE DINERS BOEKEN OP DE BRUINVISCH (ONZE BISTRO) EN OVERNACHTINGEN IN DE HAVEN VAN WEST-TERSCHELLING AAN BOORD VAN DE EENDRACHT (ONS KOOKSCHIP) OF ANDERE SLAAPSCHEPEN. OVERNACHTING(EN) KUN JE VIA DE SITE ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN DINER BOEKEN.
WE SERVEREN VEGETARISCHE EN VEGANISTISCHE GERECHTEN, STRIKTE VEGAN VARIANTEN ZIJN MOGELIJK.
INDIEN JE EEN BIJZONDER DIEET HEBT, GRAAG VERMELDEN.

[LEES EERST VERDER ONDER DE KNOP VOOR MEER TOELICHTING EN BOEK DAN] 

RESERVEER NU

 

VOOR VROEGBOEKKORTING IS HET SLIM OM PER PERSOON TE BOEKEN.
MOCHT HET NIET LUKKEN, MELDT HET, DAN KRIJG JE ALSNOG EXTRA KORTING OP DRANK.
WIJ VINDEN HET FIJN ALS JE VROEG BOEKT!!

 

Diners

Via deze website kun je boeken. We vragen alle gasten vooruit te betalen. Je voldoet de som voor de maaltijd, inclusief welkomstdrankje, brood, water, koffie en thee. Aan boord kun je wijnen, sappen of bieren bestellen. Bij terugkeer in de haven kun je de drankjes voldoen met cash of pin.

 

Overnachting(en)

Vanwege het festival op Terschelling is het eiland vrijwel volledig volgeboekt. Wanhoop niet, bij Uitgevist kun je ook overnachten! Naast de “Bruinvisch” waarin het restaurant is ingericht beschikken wij tevens over de fraaie “Eendracht” in de haven. Overdag gebruiken we de kombuis als productiekeuken. Aan boord zijn ook een twintigtal bedden beschikbaar voor onze gasten. Het zijn luxehutten met fonteintjes. Er zijn toiletten en douches aan boord. De prijs voor overnachting is inclusief ontbijt aan boord van de Eendracht. Eerste nacht € 60,00, tweede nacht € 54,00. We hebben diverse tweepersoonshutten en twee grotere hutten. De boekingen via de website gaan uit van twee personen per hut. Voor andere wensen, zie maatwerk …

Boeken van overnachtingen via deze site, twee opties:

  1. € 117 - Diner, met overnachting na afloop;
  2. € 171 - Diner, met overnachting de nacht er voor en overnachting de nacht er na.

Mocht U meer dan twee nachten willen verblijven, of met meer dan twee personen willen verblijven, neem dan contact op voor maatwerk.

Zeetaxi en ViP arrangement

Mocht je niet willen of kunnen overnachten op Terschelling maar toch een diner meemaken, dan kun je met een zeetaxi vanaf het Wad ’s avonds direct terug naar Harlingen. Deze speedboot haalt je na het diner op en zo kom je ruim voor middernacht in Harlingen aan. Je kan dan bijvoorbeeld nog voor één uur ’s nacht terug zijn in Amsterdam.

Deelnemers aan het ViP arrangement komen op eigen kosten en gelegenheid naar Terschelling, per veerboot of sneldienst. Als je van tevoren een kenteken doorgeeft is parkeren in de Zuiderhaven Harlingen gratis. Om 18.00 uur kom je aan boord van de Bruinvisch voor het diner, waarbij je vrij bent in het bestellen van drankjes. Aan het eind van het diner pikt de zeetaxi je op.

De zeetaxi is op sommige dagen bij voldoende belangstelling los te boeken, zowel heen als terug.

 

Meevaren met de tjalken.

Op woensdag 12 juni zeilen de Bruinvisch en de Eendracht heen via Vlieland naar Terschelling;

Op woensdag 19 juni vaart de Eendracht van West-Terschelling terug naar Harlingen;

Op zondag 23 juni zeilt de Bruinvisch van West-Terschelling terug naar Harlingen (vrijwel uitverkocht)

Tegen een bescheiden vergoeding (overtocht) kun je boeken voor meevaren, inclusief eten en drinken, vele malen avontuurlijker en meer natuurbeleving dan op de veerpont of met de sneldienst.

 

Maatwerk

Bij boekingen voor groepen (meer dan zes personen), als je zelf ideeën of vragen hebt, bel of mail ons. Wij zullen met je meedenken wat passend en mogelijk is.

 

Afvaarten uitgevist, culinaire chartervaart

Lunch: om 11.00 uur aan boord; terug in de haven circa 15.00 uur.

Diner: om 18.00 uur aan boord; na zonsondergang varen we terug, in de haven circa 23.30 uur.

Boarding! De opstaplocatie in de haven van West-Terschelling staat dagelijks op deze website.

 

Gegevens

Wij vragen je om e-mailadres en telefoonnummer. Per e-mail ontvang je een voucher en eventuele nadere informatie. Het telefoonnummer dient om de boarding te vergemakkelijken. Je gegevens worden slechts kort bewaard en niet zonder je toestemming verder gebruikt en nooit met derden gedeeld.

 

Zevengangendiner op ‘t Wad

Het diner bestaat in principe uit zeven gangen. Je krijgt een welkomstdrankje, brood en water op tafel, thee en koffie en ten minste één amuse. De lunch bestaat uit vier gangen, een welkomstdrankje, een amuse, plus een (non)alcoholische versnapering. Door nautische omstandigheden kunnen wij genoodzaakt zijn een gang te laten vervallen, of korter of helemaal niet te varen. In alle situaties beslist de schipper. Je wordt verzocht in alle gevallen zijn aanwijzingen op te volgen. Wij zullen er alles aan doen om iedereen een optimale culinaire belevenis te bieden. De diners gaan in principe altijd door.

Wij verzoeken eenieder bij het boord gaan een passagierslijst in te vullen.Voor vragen kunt u altijd contact opnemen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06 1034 9458

 

LocationContact us right now!

Contact Form

Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lobortis dictum elit eu placerat. Nullam vel pellentesque tortor, nec ornare enim. Phasellus lobortis dictum elit.

Address

Steak House
Your Street Address, Code 123456
City 00-000, USA

Locate Us