Overnachten

Vanwege het festival op Terschelling is het eiland midden juni vrijwel volgeboekt. Wanhoop niet, bij Uitgevist kun je ook overnachten! Naast de "Bruinvisch" waarin het restaurant is ingericht beschikken wij tevens over de fraaie "Eendracht" in de haven. Overdag gebruiken we daar de kombuis als productiekeuken. Aan boord zijn ook een tiental hutten (een twintigtal bedden) beschikbaar voor onze gasten. Het zijn luxehutten met fonteintjes. Er zijn toiletten en douches aan boord. De prijs voor overnachting is inclusief ontbijt aan boord van de Eendracht.

De eerste nacht kost € 60,00, de tweede nacht € 54,00. We hebben diverse tweepersoonshutten en twee grotere hutten. De boekingen via de website gaan uit van twee personen per hut. Vanaf 19 juni is de Eendracht elders en kunnen we je onderbrengen in prettige slaapschepen als De Pelikaan en de Mermaid.

(Een bijzonder avontuur kan zijn mee te varen met Eendracht heen woensdag 12 juni, terug woendag 19 juni. Dit is ook te boeken via deze site. Voor nadere informatie over meevaren, bel even met een van ons.)

 

Boeking van overnachtingen via deze website, twee opties:

A) € 117 - Diner, met overnachting na afloop;

B) € 171 - Diner, met overnachting de nacht er voor en overnachting de nacht er na.

Voor overige wensen en vragen - we zorgen voor maatwerk - neem contact met ons op ...