Reserveren

HIERONDER KUN JE DINERS BOEKEN AAN DE LOSKADE45 EN OVERNACHTINGEN IN HET HOTEL VAN LOSKADE45.
WE SERVEREN VEGETARISCHE - VEGANISTISCHE - GERECHTEN, STRIKTE VEGANISTEN KUNNEN BIJ ONS TERECHT IN DE VEGAN CHALLENGE MONTH.
INDIEN JE EEN BIJZONDER DIEET HEBT, GRAAG VERMELDEN.

[LEES EERST VERDER ONDER DE KNOP VOOR MEER TOELICHTING EN BOEK DAN] 

RESERVEER NU

 

VROEGBOEKKORTING IS VIA DE SITE TE BOEKEN IN JULI EN AUGUSTUS. IN HET RESTAURANT - AAN DE KASSA - GELDT DE REGULIERE PRIJS. HET KAN NATUURLIJK SNEL UITVERKOCHT RAKEN.
MOCHT HET BOEKEN NIET LUKKEN, MELDT HET, DAN HELPEN WE JE IN HET PROCES.
WIJ VINDEN HET FIJN ALS JE VROEG BOEKT!!

 

Diners

Via deze website kun je de maaltijd boeken. We vragen alle gasten vooruit te betalen. Je voldoet de som voor de maaltijd, inclusief welkomstdrankje, brood, water, koffie en thee. Ook eem wijnarrangement, bier pairing of non-alcoholisch kan via de site vooruit geboekt worden. In het restaurant liggen de prijzen daarvan 2,50 hoger. Wijzigen van die keuze kan op de avond zelf nog, het verschil zal verrekend worden. Aan het eind van de avond kun je de drankjes voldoen met cash of pin.

 

Overnachting(en)

LOSKADE45 is een hotel en biedt gelegenheid tot overnachting via de site www.loskade45.nl.  


Maatwerk

Bij boekingen voor groepen (meer dan zes personen), als je zelf ideeën of vragen hebt, bel of mail ons. Wij zullen met je meedenken wat passend en mogelijk is.

 

Gegevens

Wij vragen je om e-mailadres en telefoonnummer. Per e-mail ontvang je een voucher en eventuele nadere informatie. Het telefoonnummer dient om de boarding te vergemakkelijken. Je gegevens worden slechts kort bewaard en niet zonder je toestemming verder gebruikt en nooit met derden gedeeld.

 

Zevengangendiner

Het diner bestaat in principe uit zeven gangen. Je krijgt een welkomstdrankje, brood en water op tafel, thee en koffie en ten minste één amuse. Wij zullen er alles aan doen om iedereen een optimale culinaire belevenis te bieden. De diners gaan in principe altijd door.


Voor vragen kunt u altijd contact opnemen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06 1034 9458

 

LocationContact us right now!

Contact Form

Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lobortis dictum elit eu placerat. Nullam vel pellentesque tortor, nec ornare enim. Phasellus lobortis dictum elit.

Address

Steak House
Your Street Address, Code 123456
City 00-000, USA

Locate Us